|
Post by E-UDRUGA on Jan 24, 2014 17:30:14 GMT 1
Slobodno napisite sve probleme koje ste vidjeli i koje ste susreli u aplikaciji. Sve ce se pogledati, analizirati te pokusati popraviti.
|
|
|
Post by Dražen on Mar 16, 2016 16:15:22 GMT 1
Poštovani, aplikacija mi ne radi. Kada je instaliram i pokušam pokrenuti, javlja mi nekakvu grešku: Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately. The type initializer for ´.noitpecxe na werht´
|
|
|
Post by E-UDRUGA on Apr 18, 2017 12:09:21 GMT 1
Nismo uspjeli simulirati ovu gresku,tako da ne mozemo rijesiti problem. Sugeriram da se provjeri .NET Framework(minimalna verzija 4)
|
|
|
Post by E-UDRUGA on Nov 8, 2017 15:17:35 GMT 1
Poštovani, aplikacija mi ne radi. Kada je instaliram i pokušam pokrenuti, javlja mi nekakvu grešku: Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately. The type initializer for ´.noitpecxe na werht´ Molim vas da instalirate Microsoft SQL Server Compact 4.0
|
|
|
Post by uxisibi on May 8, 2019 16:08:17 GMT 1
|
|
|
Post by Marijan on Oct 14, 2020 7:41:36 GMT 1
Pozdrav, Nadam se da još ima interesa za razvoj ove aplikacije. Predlažem da se u formi knjige blagajne, uplate i isplate omogući ručni unosa datuma, te da se u formi knjige blagajne omogući ažuriranje, odnosno ispravak uplata/isplata lp
|
|