|
Post by E-UDRUGA on Jan 24, 2014 17:24:35 GMT 1
Svi zainteresirani za rad aplikacije mogu dobiti testnu verziju. Poticem sve koji su dobili testnu alikaciju da prijave one probleme na djelovima koji misle da su vec dovrseni. Aplikacja ce se moci prilagodjavati udrugama na zahtjev.
KNJIGOVODJE te osobe koji imaju iskustva sa upravljanjem neke udruge i imaju volje i vremena dati savjet su dobrodosli. Imam milijun pitanja, i za uspjesnu realizaciju aplikacije trebat ce milijun odgovora.
|
|
|
Post by sdf on Jan 15, 2016 23:36:22 GMT 1
Pozdrav, moze li se mozda dobiti password od baze udruge (.sdf), kao i o baze za logove. Nije jednostavno unijeti veliki broj Ĩlanova.
hvala, pozdrav
p.s. inace sve pozitivno o aplikaciji i hvala
|
|
|
Post by marinko on Jan 17, 2016 16:22:57 GMT 1
Bok,
sdf mozes ubaciti clanove preko tablice tkz. import.
Ali da, bio bi zgodan password baze da se po potrebi mogu dodati pojedine stvari koje trebaju nekoj udruzi, a da se tvorca aplikacije sa tim neopterecuje.
Pa eto i ja sam za password.
|
|
|
Post by E-UDRUGA on May 26, 2017 11:45:36 GMT 1
nebi imalo smisla dodavati neke stvari direktno u bazu buduci da ih sama aplikacija nece znati procitati.
Uostalom,kao sto je nekoliko puta napisano, tvorac se voli opterecivati sa slatkim problemima.
Isto tako ako zelite da se nesto prilagodi samo vama tj. imate nesto za dodati, stojim na raspolaganju
|
|
|
Post by ihifusupohe on Jun 7, 2019 1:08:42 GMT 1
|
|
|
Post by owidepufe on Jun 7, 2019 3:10:51 GMT 1
|
|